Edureizen

BBiT Edureizen  is een professionele organisatie met veel ervaring op het gebied van studiereizen. Wij organiseren zowel studiereizen in opdracht (op maat) als in eigen beheer (met open inschrijving). BBiT Edureizen organiseert studiereizen op een veelvoud aan terreinen. Om garant te kunnen staan voor een kwalitatief hoogstaande reis beschikken wij over een breed netwerk van professionals en specialisten met een verschillende achtergrond en vakgebied. De reistechnische kant van de studiereizen wordt verzorgd door geselecteerde reisbureaus die allen het ANVR-label dragen.

BBiT Edureizen  heeft een formule ontwikkeld van een korte en intensieve studiereis, waarin theorie en praktijk zoveel mogelijk aan elkaar gekoppeld worden. Hierbij zijn een actieve participatie van de deelnemers en boeiende discussies ons uitgangspunt. Dit bereiken we door meerdere invalshoeken van een thema of problematiek aan bod te laten komen. De deelnemers doen in een korte en zeer intensieve periode een groot aantal nieuwe ideeën op. Daarnaast is er gelegenheid om uitgebreid en in een informele sfeer te discussiëren met collega's, zowel met buitenlandse vakgenoten als met reisgenoten.

De Edureizen  die wij organiseren zijn met recht studiereizen, waarbij sprake is van een inhoudelijk goede en deskundige begeleiding. Al onze studiereizen worden begeleid door ervaren en op het thema deskundige mensen die de Nederlandse én buitenlandse situatie ter plekke kennen en een verbinding kunnen maken.
De waardering voor onze studiereizen is hoog.

Zie voorbeeld voorbereidingsboekje in Word of PDF.

In de afgelopen jaren zijn er reizen gemaakt naar Edinburgh (Schotland), Londen (UK), Duitsland (Berlijn), Oostenrijk en Canada.
Een aantal reizen stonden in het kader van ICT en de onlangs gerealiseerde edureis stond in het kader van Passend Onderwijs. Elk thema kan worden ingebouwd in de reis. Neem daarvoor contact op met info@bbitedu.nl .