SLF 2015

Raising the bar in Scotland – transforming lives through learning

Voor 2015 wil Koos Bezemer u uitnodigen mee te gaan naar Edinburgh/Glasgow voor een bezoek aan de leukste Europese Educatieve beurs op 23 en 24 september 2015. U krijgt zicht op trends en toppers op ICT-gebied in de wereld en met name Europa. Dit geldt zowel voor het primair als het voortgezet onderwijs! In 2015 zal het de 15e keer zijn dat de SLFwordt georganiseerd!

De SLFshow in Glasgow is het platform waar de nieuwe ontwikkelingen op ICT-gebied in Europa worden getoond en waar beproefde en waardevolle concepten worden gepresenteerd. SLF = Scottish Learning Festival.

Deze beurs/conferentie wordt in de derde week van september gehouden. Elk jaar gaan er vele honderden Nederlandse docenten of betrokkenen bij het onderwijs naar toe. Wat je op de SLF tegenkomt, zie je een jaar later in Nederland binnendruppelen. Wil je je laten inspireren door nieuwe ontwikkelingen of wil je voorgaande ontwikkelingen in de praktijk zien dan is Glasgow the place!

 


Thema's

Komend jaar zal er een keuzemenu mogelijk zijn. De nadruk zal liggen op het leggen van internationale contacten. Zie hiervoor de onderstaande tekst.

Every year the Scottish Learning Festival attracts delegates from across the globe and because of its success, visitors come from as far afield as Australia, New Zealand, India, Paraguay, Germany, Holland, Iceland, Norway, Estonia, France, Portugal, Spain and China. Due to the popular increase in international visitors, Education Scotland host an international reception where visitors have the opportunity to network. Representatives from the Scottish Government and Education Scotland attend this event including key educational agencies.

 


SLF show

Aan de hand van een looproute verkent u de SLF. Uiteraard heeft u de vrijheid zelf af te wijken van deze route voor onderwerpen die persoonlijk vna belang zijn. Het leidende idee is uiteraard wel dat het bezoek dat wordt gebracht ergens naar toe leidt. Dit kan een leerlijn zijn die wordt opgezet, of een netwerk dat wordt verstevigd door gezamenlijke gedachten verder te funderen. Vooraf wordt er een intake gehouden t.a.v. de doelstelling die u hebt bij dit bezoek en de streefpunten van opbrengst. Deze doelstellingen en opbrengsten zullen voor de doelgroep apart worden geformuleerd.

De volgende voorwaarden gelden voor het programma van de SLF

  • Periode woensdag 23 t/m zaterdag 26 september 2015 (4 dagen)
  • Groep maximaal 15 personen
  • Vliegen naar Edinburgh/Glasgow met KLM of Easyjet
  • Hotelovernachting op basis van tweepersoonskamers (Bed and English breakfast) minimaal 3 sterren
  • 1-persoonskamers beschikbaar tegen meerprijs
  • Diner (do,vr ) inclusief 3 consumpties
  • Vervoer met trein of bus of taxi
  • Lunch is voor eigen rekening
  • Bezoek SLFshow – http://www.educationscotland.gov.uk/slf (23/24 september 2015)
  • Prijsindicatie: € 995 op basis van deelname van 15 personen

Programma

Het programma voor 2015 wordt nog nader bekend gemaakt.

 


Vragen en inschrijven

Voor vragen kunt u contact opnemen met de reisleiding: Koos Bezemer (koosbezemer@bbitedu.nl).

Wilt u zich opgeven voor een bezoek aan deze enerverende beurs/conferentie dan kan dat via het formulier op de website www.edureizen.nl

Een programma op maat voor een groep scholen of een federatie/stichting is uiteraard altijd mogelijk.

 

Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid en aanmeldingen.